Дивись фото: на Дорошенка у Львові облаштовують трамвайні зупинки

Облаштовують трамвайні зупинки у Львові.

Облаштовують трамвайні зупинки у Львові.

Події
10 липня 2018 13:01

На вулиці Дорошенка тривають ремонтні роботи з перенесення трамвайної зупинки  ближче до проспекту Свободи та облаштування трамвайної зупинки (навпроти).

Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігоря Савки,  на виконання рішення комісії з безпеки руху, на замовлення Галицької районної адміністрації був розроблений проект, який передбачає облаштування двох комфортних зупинок громадського транспорту на вул. Дорошенка, одна навпроти одної.

Планується, що для зручності посадки пасажирів платформи зупинок будуть трохи підняті.

"Проект пройшов експертизу. На цей рік передбачені кошти — це 500 тисяч гривень на реалізацію проекту", — повідомив Ігор Савка. 

Також посадовець розповів, що зараз роботи зосереджені на облаштуванні трамвайної зупинки по лівій стороні вул. Дорошенка (якщо їхати від центру). Тут зупинка також буде піднятою. Залишається облаштувати павільйони на обох зупинках.

Нагадаємо, минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху вирішила, що на вулиці Дорошенка у Львові, на відрізку від проспекту Свободи до вулиці Банківської облаштують пішохідну зону, перенесуть трамвайну зупинку, а потік приватного транспорту пустять по вулиці Гнатюка.  

Проїзд громадського транспорту цією ділянкою не зміниться, натомість приватний транспорт має здійснювати об’їзд цього відрізку дороги через вулицю Гнатюка.

Відділ транспортного планування та моделювання "Львівавтодор" змоделював нову організацію дорожнього руху на цьому відрізку вул. Дорошенка. Перевагами запровадження нової схеми є пришвидшення руху громадського транспорту, збільшення перевізної здатності громадського транспорту, впорядкування руху транспорту, підвищення безпеки руху пішоходів на усіх перехрестях, де відбудуться зміни, безконфліктний рух транспорту і пішоходів.

Дивись фото: на Дорошенка у Львові облаштовують трамвайні зупинки фото

Фото: прес-служба ЛМР.

Фото: прес-служба ЛМР.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що зміниться: у Львові затвердили план розвитку громадського транспорту

Нові правила: де у Львові впровадили нову схему руху транспорту

75 мільйонів євро: Львів отримає кредит на безпеку дорожнього руху

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах