Розбещення 13-літньої школярки: львівська поліція закрила справу проти Санжаревського

Поліція підтвердила закриття справи проти Санжаревського за підозрою у розбещенні неповнолітньої

Поліція підтвердила закриття справи проти Санжаревського за підозрою у розбещенні неповнолітньої

Події
07 серпня 2018 13:05

У Львові закрили справу проти колишнього соліста Львівської опери Миколи Санжаревського, якого підозрювали у розбещенні неповнолітніх, пише  Zaxid.net.

За словами речниці Нацполіції Львівщини, справу проти Миколи Санжаревського дійсно закрили, втім результати розслідування та причин закриття справи не розголошують.

Львівський юрист Олег Мицик пояснив, що таку справу могли закрити з кількох причин: через відсутність події (тобто переписки насправді не було, скріни - фейкові); не підтвердження обставин, які мали місце (переписка могла бути не з цією дівчиною, могла бути спотвореною або вигаданою сторонами); у зв’язку із порушенням порядку збору доказів (переписка була отримана у незаконний спосіб).

"Сам факт публікації переписки автоматично не вказує ні на певні стосунки, ні на винність особи у правопорушенні, і міг бути лише підставою для реєстр кримінального провадження. А щоб висунути людині звинувачення, необхідно зібрати докази", - пояснив юрист.

Нагадаємо, що у розбещенні неповнолітньої поліція звинуватила Санжаревського після того, як на сайті "Миротворець" опублікували скріншоти його переписки з тоді 13-річної школяркою. Дівчина займалася балетом і, ймовірно, була ученицею Школи академічного та сучасного балету Миколи Санжаревського. Судячи із переписок, Санжаревський мав інтимні стосунки з нею та отримував від неї інформацію стосовно служби її брата у зоні АТО.

Додамо, що у січні цього року навколо Миколи Санжаревського розгорівся скандал – його запідозрили у підтримці та фінансуванні самопроголошених республік "Л/ДНР". 

Як стверджує Санжаревський, 2014 року він дійсно збирав гроші для окупованих українських територій. Однак думав, що допомога надходить місцевим мешканцям, а не бойовикам.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал в опері: соліст львівського театру розповів, як допомагав бойовикам

Що знайшли: СБУ закінчила обшуки в квартирі соліста львівської опери

Скандал в опері: СБУ вдруге перевіряє львівського соліста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах