Де саме: у Львові збудують тимчасову дорогу

У Львові збудують тимчасову вулицю у Шевченківському районі.

У Львові збудують тимчасову вулицю у Шевченківському районі.

Події
10 серпня 2018 11:18

Між вулицями Під Голоском та Малоголосківською у Львові збудують тимчасову дорогу. Ініціатором будівництва дороги виступила компанія Lev Development спільно із Львівською міською радою. Про це повідомляє VEZHA.

"Квартал Під Голоском активно забудовується, а відтак виникає ряд проблем, що потребують першочергового вирішення. Зокрема, йдеться про рух великогабаритного транспорту. На сьогодні, увесь вантажний транспорт здійснює рух на вулицю Малогосківську з вулиці Варшавської. Саме через це на сьогодні маємо багато скарг від мешканців існуючих будинків та уже збудованих багатоповерхівок", — повідомив заступник начальника Управління земельних ресурсів Львівської міської ради Олег Ковалишин.

Будівництво тимчасової дороги у межах існуючої проектованої дороги вирішили під час численних зустрічей мешканців сусідніх вулиць з представниками Львівської міської ради, розробниками детального плану цієї території, будівельних та девелоперських компаній.

"Уже декілька років квартал Під Голоском активно забудовується, відповідно і збільшується кількість мешканців. Аби мешканці новозбудованих житлових комплексів, а також існуючої забудови, мали нормальний доїзд, а також не відчували незручностей через рух великогабаритної техніки нами було ініційовано будівництво тимчасової дороги", — розповів співзасновник девелоперської компанії Lev Development Василь Левицький.

Він зазначив, що уже розпочато розриття основи дорожнього полотна. Згодом буде влаштовано шар піщаної основи, шар геотекстилю та щебенева основа. Зверху будуть встановлені дорожні плити, аби вантажний транспорт міг заїжджати цією дорогою з вулиці Під Голоском.

На вулиці Малоголосківській буде встановлено обмежувач руху для великогабаритного транспорту. Відтак, вулицею зможуть користуватись лише легкові автомобілі, натомість, вантажний транспорт буде здійснювати заїзд з вулиці Під Голоском. До того ж, там облаштують хідник.

Відповідну проектно-кошторисну документацію Львівська міська рада уже розробляє.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Забудь про затори: у Львові збудують нову дорогу

Стало безпечніше: на одному з львівських перехресть облаштували кільцевий рух

Де саме: у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах