Заважав пиячити: на Львівщині мати вигнала з хати чотирирічного сина

На Львівщині мати вигнала з хати чотирирічного сина

На Львівщині мати вигнала з хати чотирирічного сина

Події
10 серпня 2018 12:55

У Червонограді, що на Львівщині, 19-річна мати, поїхавши у гості до знайомого, вигнала з хати свого чотирирічного сина, бо той заважав їй пиячити. Малого знайшли старші діти, які теж бавилися на вулиці, повідомляяє zik.

"Коли хлопчик хотів у туалет, його привели під двері діти, а мама його вдарила і випхала. Вони два дні водили його у тому дворі, вони його вдягнули, носили йому їсти, принесли одіяло, бо казали, що спав у під’їзді на ганчірці під дверима", – розповідає місцева мешканка, яка прихистила малого.

У квартирі, де перебувала мама, журналістам відчиняє той самий дядько Славко, з яким вона й пиячила.

"Ви що смієтесь? Тут багато розповідають. А один вже і по "морді" дістав", – каже чоловік у відповідь на питання про Артемка.

Запевняє: востаннє матір хлопчика бачив учора. Впевнений, що дитину забрали безпідставно, мовляв, малий просто грався на вулиці.

"Дитина там ганяє, хай так і робить. Це правильно. Ми виглянули, а його немає. Ми подумали, що коли б органи забрали, то була б повна ж*па", – запевняє Славко.

Нині дитина в притулку. Він бавиться, добре їсть, слухає вихователів, не плаче і не проситься до мами. Жінці про це вже повідомили. Однак навідати сина вона не квапиться. Не відповідає й на телефонні дзвінки.

Молода мама раніше не була під наглядом соціальних служб. Хоча про цю сім’ю знають: на обліку бабуся хлопчика, яка ще виховує власного молодшого сина.

"Як тільки матір з’явиться, Сокальська служба вже знає всі питання. Вона тримає це на контролі, як тільки з’явиться, відразу вирішиться питання, чи потрібно позбавляти батьківських прав", – пояснює заступник начальника Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Роман Хлопецький.

У соцслужбі обіцяють поговорити з горе-мамою і притягнути її до відповідальності за недогляд. Якщо молода матір виправиться, хлопчика їй повернуть. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Де був: у Львові знайшли загубленого шестирічного хлопчика

Припаркувала машину та поставила свічку: молода львів'янка стрибнула з моста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах