Біля Вірменської церкви: у Львові зніматимуть еротичне кіно

У Львові розпочалися зйомки фільму "Порядна львівська пані"

У Львові розпочалися зйомки фільму "Порядна львівська пані"

Події
14 серпня 2018 15:44

У Львові розпочались зйомки еротичної трагікомедії "Порядна львівська пані" за мотивами однойменної книги української письменниці Люби Клименко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив продюсер фільму Юрій Мінзянов.

Фільм зніматимуть у бібліотеці ЛНУ ім. Івана Франка, на площі Ринок, поблизу Вірменської церкви, на вулиці Коперніка, в Обласній клінічній лікарні тощо.

За сюжетом, сучасна інтелігентна жінка Пенелопа живе у Львові й працює в архіві. Життя Пенелопи складається за звичною схемою "родина – робота". Все порядно, культурно, чемно і нестерпно нудно. Втім, одного дня все змінюється – до архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей та божевільних вчинків.

Режисерка фільму – Наталя Пасеницька. Авторка сценарію – Марина Меднікова.

Виробництво стрічки здійснює компанія "Крісті Фільм". Усі зйомки відбуватимуться у Львові. Головні ролі у стрічці виконають актори Анастасія Карпенко, відома глядачам за фільмом"Казка про гроші" та актор львівського театру "Воскресіння" Володимир Губанов.

Кінопроект "Порядна львівська пані" став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно і отримав повну (100%) фінансову підтримку, що складає 995 тисяч гривень. Це перший проект компанії "Крісті Фільм", створений спільно з Держкіно. Також фільм знімають за сприяння Львівської кінокомісії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Потрап у кадр: у Львові зніматимуть "Санта-Барбару"

Хизуватимуться тюнінгом: до Львова з’їдуться автомобілі з найнижчою "посадкою" у світі

"Вершки" літа: куди піти у Львові в серпні

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах