"Людей він ненавидить": водій маршрутки у Львові облаяв пенсіонерку

Водій львівської маршрутки облаяв пенсіонерку.

Водій львівської маршрутки облаяв пенсіонерку.

Події
14 серпня 2018 16:37

У Львові водій маршрутки №20 облаяв 72-річну пенсіонерку і відмовився відкривати двері пасажирам з особливими потребами.  

Інцидент трапився вчора, 13 серпня, близько 17:30. Маршрутка №20, яка належить комунальному перевізнику "АТП-1", курсує із вулиці Суботівської до вулиці Польової, пише  Форпост.

"Я сіла в маршрутку на Привокзальній. Хто сідає першим тому щастить, а хто чекає десь далі, то можуть двері перед тобою закрити. Біля театру Лесі Українки заходила жінка і він закрив їй двері просто перед носом. Я нічого йому не казала. Але пізніше біля вулиці Савіної (тепер вулиці Остряниці) хотів зайти чоловік з інвалідністю на милицях, а водій закрив двері перед ним і поїхав. Тоді я вже не витримала і зробила зауваження, бо і сама часто потрапляла у таку ситуацію.  у мене є син з інвалідністю 1-ї групи", — розповіла львів’янка Ольга Кузьма.

За словами потерпілої, на це водій відповів: "Їдь і мовчи, що тебе люди обходять, нехай він трамваєм їде".

"А я кажу що мене то болить, бо яка різниця чи то я, чи інша людина. Як можна двері закрити перед носом, коли людина є без ноги. Потім він почав казати на мене "ти бабьоха", така-сяка, "я тебе зараз відвезу на Кульпарківську" і тому подібне. А я ще мала капелюшок, то він казав навіщо я вдягнула той капелюшок і чого я так виглядаю. Був дуже хамовитий. Йому тільки гроші давай, а людей він ненавидить. За те, що звернула йому увагу, я викликала на себе вогонь, цинізм і таке приниження! Сказав, дзвони собі на Гарячу лінію Львова скільки хочеш", — розповіла Ольга Ярославівна Кузьма.

За словами жінки, через свою інвалідність, вона часто стикається із такими проблемами. Пенсіонерка надсилала відповідні скарги, але зазвичай водії залишаються безкарними, тому звернулась до журналістів, аби надати ситуації суспільного розголосу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб усі платили: у львівську маршрутку №6а — вхід тільки через передні двері

Операція "Перевізник": поліція виявила 37 несправних маршруток у Львові

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах