Не потрап на гачок: на Львівщині шахраї прикидаються фіскалами

Мешканців попереджають про шахраїв. Фото умовне

Мешканців попереджають про шахраїв. Фото умовне

Події
21 серпня 2018 13:22

У Львові та області орудують шахраї, які видають себе за представників фіскальної служби. Про це VG Львів повідомили у Державній фіскальній службі Львівщини.

"За наявною у органів фіскальної служби Львівщини інформацією продовжуються випадки вчинення з допомогою телефонного зв’язку шахрайських дій невідомими особами, які видають себе за працівників фіскальної служби, з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, Державна фіскальна служба неодноразово інформувала про спроби шахраїв заволодіти коштами людей, за допомогою перерахування грошей на вказані за телефоном розрахункові рахунки.

"Будьте пильні. У будь-якому випадку переконайтесь, що Вам дійсно телефонує працівник фіскальної служби – попросіть його назватися, зателефонуйте на його робочий телефон. У жодному разі не сплачуйте кошти на запропонований Вам по телефону  рахунок. Не сплачуйте кошти у бюджет поспіхом. З’ясуйте достовірність реквізитів рахунку на сайті Державної фіскальної служби у Львівській області, або самостійно передзвоніть у відділ обліку платежів. Ви можете допомогти виявити шахраїв, фіксуючи такі злочинні дії та повідомляючи про такі факти правоохоронні органи та органи фіскальної служби", – наголошують у фіскальній службі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Фото розсекречення: стара львівська жебрачка виявилася молодою блондинкою

Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Не розгубилась: у Львові дівчина обдурила власників 12 ресторанів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах