Що зміниться: у Галицькому районі Львова відремонтують дві вулиці

У Львові відремонтують дві вулиці в Галицькому районі.

У Львові відремонтують дві вулиці в Галицькому районі.

Події
06 вересня 2018 14:54

У Львові відремонтують дві вулиці в Галицькому районі. Відповідні тендери на капітальний ремонт вулиць Дібровна і Уласа Самчука оголосили на сайті системи електронних закупівель Prozorro.

На вулиці Дібровній, згідно з документами,  мають зрізати аварійні дерева та чагарники, демонтувати асфальтне покриття на дорозі та хідниках, замінити контактну мережу, укріпити узбіччя вздовж вулиці, замостити хідники плиткою, прокласти асфальт, замінити освітлення та дорожні знаки.

Попередня вартість робіт становить майже 2,6 мільйони гривень. Подавати тендерні пропозиції можна до 31 вересня. Завершити роботи на вулиці мають до кінця 2018 року, повідомляє tvoemisto.tv.

На вулиці Уласа Самчука відремонтують окремі елементи комунікацій, замінять дорожнє та тротуарне покриття з тактильними елементами, а місце для парковки замостять плиткою. Зокрема, тут планують засіяти газон, замінити дорожні знаки та нанести розмітку.

Попередньо оголошена вартість робіт становить понад 3,6 мільйони гривень. Подавати тендерні пропозиції можна до 24 вересня. Завершити роботи тут планують до кінця цього року.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями. Ремонт дороги за такою методикою в першу чергу мінімізує загальні витрати.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Там забрали — тут дали: у Львові вулицю Римлянина замостять мозаїкою зі Стуса

За 4 мільйони: у Львові відремонтують вулицю Пулюя

За 6 мільйонів: у Львові відремонтують вулицю Роксоляни

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах