Штрафи — згодом: у Львові інспектори з паркування попереджатимуть порушників

У Львові інспектори штрафуватимуть з 1 листопада.

У Львові інспектори штрафуватимуть з 1 листопада.

Події
03 жовтня 2018 13:40

Від п’ятниці, 5 жовтня, у Львові інспектори-стажери розпочнуть розміщувати попередження на лобовому склі неправильно припаркових автомобілів. Штрафувати ж почнуть із 1 листопада.

"Триває прийом документів від претендентів на посади інспекторів. 28 жовтня буде присяга інспекторів відповідно до результатів конкурсу. Наразі маємо близько 30 резюме на посади інспекторів з паркування. Усі кандидати, які подались, проходять практику з патрульною поліцією. Очікуємо, що 1 листопада інспектори працюватимуть з постановами", – розповів начальник управління безпеки міста Львівської міськради Юрій Діль.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що протягом жовтня кандидати на посади інспекторів, які зараз проходять стажування, патрулюватимуть вулиці міста і залишатимуть на автомобілях, припаркованих у заборонених місцях, попередження про майбутні штрафи, повідомляє zaxid.net.

Нагадаємо, що 27 вересня вступив в дію прийнятий Верховною Радою закон. Відтак,  21 вересня виконавчий комітет Львівської міськради надав інспекторам з паркування  повноваження штрафувати водіїв, які порушують правила паркування та евакуйовувати автомобілі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що зміниться: у Львові затвердили план розвитку громадського транспорту

Нові правила: де у Львові впровадили нову схему руху транспорту

Шукай інше місце: які парковки ліквідували у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах