Перевірено на собі: іноземець протестував сервіс Lviv City Card

Як працює сервіс Lviv City Card

Як працює сервіс Lviv City Card

Події
22 жовтня 2018 21:38

Іноземець випробовував на практиці, як працює сервіс Lviv City Card. Картка, яка надає право безкоштовного проїзду, екскурсій і знижки в ресторанах.

Lviv City Card у Львові діє з 17 вересня. Вона надає знижки у закладах харчування та крамницях, дозволяє безкоштовно відвідувати музеї. Сюди також додають і SIM-картку українського оператора.

Приїхавши до Львова із Палестини, Еббі тепер живе тут. Картку він придбав у центрі надання туристичних послуг. На рецепції чоловіку пояснили, що є і книжечка з інформацією, які місця він зможе відвідати з карткою.

 "На даний момент у нас продано вже більше 20 карток. Тобто в основному купують іноземці, це Бельгія й Німеччина, Великобританія й Франція. Також купували вже й українці", — розповіла zaxid.net координаторка Lviv City Card Анастасія Гірзекорн.

Спершу Еббі вирішив відвідати екскурсію. Для цього обрав музей на площі Ринок.

"Я б хотів подякувати місту за цю прекрасну можливість, за цю картку. Бо це справді дає гостям міста хорошу нагоду побачити це гарне місто, це історичне місто", — зазначив Еббі Албанна.

У палаці Бандінеллі картку просканували. З того моменту вона діє упродовж доби. Після короткої екскурсії іноземець пішов до таємної аптеки на площі Соборній. Там на рецепції англійської не знали. Однак коли приходить іноземець, кличуть екскурсовода.

"Так, були в нас з цією карточкою. Ми радісно приймаємо наших гостей, в тому числі й зі Lviv City Card", — сказав працівник аптеки пан Анатолій.

Згодом Еббі пішов до музею-арсеналу. Там працівники знали англійську, та навіть пояснила йому, як добратися до експозицій.

Еббі вирішив скористатися трамваєм, адже проїзд в електротранспорті теж входить до Lviv City Card. Поки що контролери лише перевіряють наявність картки. Та згодом матимуть сканери для QR коду.

"Я бачу, тут є ще й багато знижок у ресторани й кафе, і мені це дуже подобається. Бо коли турист приїжджає сюди, він мусить ще й їсти і пити щось", — зазначив Еббі Албанна.

Рівень обслуговування у кав’ярнях та ресторанах для іноземців виявилось проблематичним. Не всі люди на рецепціях володіють англійською. Вони зазвичай розмовляють лише українською або ж російською, польською.

За півдня Еббі відвідав три музеї. Загалом вартість екскурсій — 105 гривень, ще дві поїздки трамваєм — 10 гривень. Окрім того, можна ще відвідати ресторани, там пропонують знижку від десяти до двадцяти відсотків. Або ж побувати на майстер-класах, що теж обійдеться дешевше.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Цікава статистика: туристів із яких країн до Львова приїжджає найбільше

Добре посиділи: скільки грошей витрачає турист у Львові

Розтрощили і пішли спати: львівська Ратуша постраждала від іноземців-вандалів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах