З молотками і трубами: чотирьох підлітків судитимуть за напад на табір ромів неподалік Львова

Обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, які напали на табір ромів на околиці Львова скеровано до суду.

Обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, які напали на табір ромів на околиці Львова скеровано до суду.

Події
24 жовтня 2018 11:19

Обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, які напали на табір ромів на околиці Львова скеровано до суду. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

"Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, які підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.2 96 – хуліганство", – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування встановлено причетність до вчинення цього злочину та затримано в порядку ст. 208 КПК України восьмеро осіб, серед яких – семеро неповнолітніх.

Досудове розслідування стосовно усіх інших підозрюваних ще триває. За вчинене фігурантам загрожує від 3 до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо, під час нападу, який відбувся у ніч з 23 на 24 червня на вулиці Трускавецькій, вбили 24-річного рома, а ще трьох поранили. Поліція відкрила провадження за фактом вбивства, хуліганства, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність та порушення рівноправності громадян через расову належність. Поліція затримала групу львівських школярів. Суд обрав запобіжний захід школярам. Що розповідають про нападників вчителі та однокласники. Одного підозрюваного у напад на табір ромів біля Львова відпустили під домашній арешт. Аваков  заявив про причетність Росії до нападу на ромський табір. Геращенко заявив, що спецслужби РФ також планували напади на єврейські організації у Львові.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Роми тут більше не живуть: біля Львова спалили циганський табір

Навіть не погадала: у Львові ромка витягла гроші у туристки

Правоохоронці з'ясували, звідки в ромів на вокзалі Львова білява дитина

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах