Фото: з’явилися подробиці смерті львів’янина під час зйомок фільму

З’явилися подробиці смерті чоловіка під час зйомок фільму у Львові.

З’явилися подробиці смерті чоловіка під час зйомок фільму у Львові.

Події
05 листопада 2018 11:54

У середу, 31 жовтня, у Львові під час зйомок кінострічки "Аташе" 35-річний киянин зарізав перехожого. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Близько 4:20 між працівником знімальної групи зі столиці та 29-річним львів’янином виник словесний конфлікт, під час якого перший ударив другого ножем.

Різанина сталася близько 5:00 на проспекті Чорновола. Біля готелю патрульні виявили людину, яка лежала на тротуарі з ножем у грудях і важко дихала. Інспектори викликали швидку, однак медики констатували смерть потерпілого. Поблизу місця злочину перебували п’ятеро осіб, в трьох з них були на руках плями, схожі на кров. Патрульні затримали їх та викликали слідчих і підмогу.

"До приїзду слідчо-оперативної групи, інспектори переглянули камери спостереження, де видно, як один з п’яти затриманих, наносить удар правою рукою потерпілому в ділянку грудної клітки", - повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області. 

Вбивство сталося на вулиці Чорновола у Львові.

Вбивство сталося на вулиці Чорновола у Львові.

За повідомленням прес-служби прокуратури Львівської області, на момент вчинення злочину підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Львівська місцева прокуратура №1 клопотала у Галицькому районному суді м.Львова про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд погодився із позицією прокуратури", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинене особі загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Додамо, що французький серіал "Аташе" знімали у центральній частині Львова (серед локацій вказаний і оперний театр, розташований неподалік місця вбивства). У листопаді знімальна група продовжить зйомки у Києві та Одесі, а потім повернеться до Парижа.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зґвалтував і вбив: як покарали львів'янина за смерть півторарічної дитини

Хотіли замести сліди: у Львові старшокласники роздягнули другокласницю і наказали стрибати з даху

"Дитина п’ять годин стікала кров’ю": львівські лікарі прокоментували скандал у мережі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах