Бунт у ліцеї: першокласники не ходять на уроки через агресивного однокласника

Першокласники львівського ліцею імені Пулюя не ходять на навчання

Першокласники львівського ліцею імені Пулюя не ходять на навчання

Події
22 листопада 2018 16:35

У одному з трьох перших класів львівського ліцею імені Пулюя (колись СЗШ №83) школярі відмовляються ходити на уроки. Батьки учнів вже два дні поспіль не відпускають своїх дітей на навчання через агресію однокласника.

За словами заступника директора з виховної роботи ліцею Олени Мартинюк, у четвер, 22 листопада, у школі відсутня більша частина 1В класу. Батьки першачків вимагають відрахувати зі школи однокласника їхніх дітей, бо їх непокоїть агресивна поведінка семирічного школяра, повідомляє ZAXID.NET.

"Минулого тижня учень, проти якого бунтують, проявляв агресію до однокласників. Така ситуація трапляється не вперше, тому у батьків не витримали нерви", — розповіла Олена Мартинюк.

Батьки скаржаться, що хлопчик б'є однокласників, нецензурно висловлюється до вчительки та навіть мочився на інших дітей.

Олена Мартинюк зазначила, що адміністрація школи хоче допомогти дитині, а не відраховувати її.

"Ми повідомили батькам, які бунтують, що не можемо ізолювати дитину. Намагаємось зараз з’ясувати причини агресивної поведінки першокласника. Батьки хлопчика розлучені, мати проживає із іншим чоловіком. Наразі мама хлопчика відмовилась йти на контакт із батьками класу, проте спілкується із шкільним психологом", — додала Олена Мартинюк.

Керівництво школи вже повідомило про ситуацію поліцію, відділ освіти Галицького та Франківського районів та службу у справах дітей, які мають перевірити умови, у яких проживає дитина. Останні кілька днів на уроках та під час перерви із школярем працює психолог.

"Вранці я розмовляла із батьками класу і наголосила, що першокласник перебуває під постійним наглядом, тому у них нема більше причин залишати дітей вдома", — сказала Мартинюк.

Цей ліцей вже не вперше цього року потрапляє у скандал. Нагадаємо, що у червні п’ятеро учнів цієї школи брали участь у нападі на табір ромів у Львові. Внаслідок цього нападу помер 24-річний чоловік, ще кілька людей отримали ножові поранення. У вересні учні молодших класів ліцею змушували роздягнутись другокласницю.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Знайшли голою: зниклу 13-річну дівчинку виявили у полі на Львівщині

Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Львовом пройшли найсексуальніші дівчата у червоних купальниках: фото і відео

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах