Плавай, шопся, дивись кіно: коли і які заклади відкриють у новому ТРЦ у Львові

На вулиці Інструментальній, 49 у Львові відкриють СТРЦ Spartak.

На вулиці Інструментальній, 49 у Львові відкриють СТРЦ Spartak.

Події
19 грудня 2018 11:22

У березні 2019 року на вулиці Інструментальній, 49 у Львові заплановане відкриття спортивного торгово-розважального центру Spartak. Про це VG Львів повідомили у прес-службі компанії Jones Lang LaSalle. 

Згідно з даними компанії, вже підписано договори оренди на 84% площі. Серед якірних орендарів заявлені супермаркет "Сільпо" (4 тисячі метрів квадратних), 7-зальний кінотеатр Multiplex і спорткомплекс Sportlife площею понад 6,8 тисячі метрів квадратних з басейном олімпійського стандарту.

Окрім того, у СТРЦ Spartak заплановане відкриття ресторану авторської кухні NOA, ресторанів здорового харчування Tomatina і Avocado, піцерії Celentano Ristorante, а також формати express або to-go Express Buffet, Pinsa Romana, "Львівські круасани" заклади близькосхідної кухні тощо. 

Відомо, що у торговій галереї відкриються магазини SinSay, Brocard, Esotiq, "Золотий Вік", Roshen, Yves Rocher, Esei Beauty Market, Triumph, Giulia, ритейлер побутової техніки та електроніки Comfy, хобі-маркет Akvarel N.

Додамо, що спортивну базу "Спартак" збудували у 1930-х роках спеціально для проведення Чемпіонату світу зі стендової стрільби. Тут облаштували відкритий басейн, купальні, трамплін. Тоді комплекс називався "Замарстинів", однак після Другої світової війни його перейменували на "Спартак". 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ні в чому собі не відмовляй: на площі Ринок у Львові відкриють ресторан без меню і офіціантів

"Бієнале жлобства": як львів’яни відреагували на "відкритий чек" у ресторанах

Веггі бургери, фундукове молоко та грибне капучіно: ТОП-5 вегетаріанських ресторанів Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах