Рідна кров: чотирирічна дівчинка опинилася в лікарні через звірства мами

На Львівщині мама побила 4-річну доньку. Дівчинка у лікарні. Фото умовне

На Львівщині мама побила 4-річну доньку. Дівчинка у лікарні. Фото умовне

Події
10 грудня 2018 13:01

У мережі з’явилася інформація про жахливе побиття матері власної чотирирічної доньки. Після материного "виховання" дівчинка опинилася у лікарні. 

За словами співробітника Головного управління Нацполіції у Львівській області Ігора Зінкевича, інцидент стався у селі Тухолька Сколівського району.

Рідна кров: чотирирічна дівчинка опинилася в лікарні через звірства мами фото

"Дитина під опікою лікарів з нею все добре, а соціальні служби працюють і розбираються в даній події, поліція розпочато кримінальне провадження за ст.166 за злісне невиконання обов‘язків по догляду за дитиною", - йдеться у повідомленні

Як розповіла ZAXID.NET речниця Нацполіції Львівщини Іванна Кутнів, 5 грудня у Сколівське відділення поліції звернулась тітка потерпілої, яка повідомила, що її племінницю систематично б’є рідна мати. Наступного дня, 6 грудня, правоохоронці, представники служби у справах дітей та сільський голова Тухольки навідались за місцем проживання дитини.

Під час огляду на тілі дитини виявили травми. Окрім цього, зі слів співробітників служби у справах дітей, на момент візиту Каріна була недоглянутою та у брудному одязі.

"Синці та гематоми на тілі малої мати пояснила тим, що Каріна дуже активна дитина і часто травмується. На запитання, чи мама б’є її, дівчинка відповідала нечітко. Тоді викликали місцевого фельдшера. Після огляду прийняли рішення вилучити дитину у матері і госпіталізувати у Сколівську районну лікарню. Їхати із дитиною у лікарню мати відмовилась", — розповіла головна спеціалістка служби у справах дітей Сколівської райдержадміністрації Олена Урей.

За інформацією Нацполіції, матір’ю 4-річної дівчинки є 46-річна мешканка села Тухолька. Окрім доньки, вона виховує ще 6-річного сина. Жінка зареєстрована як мати-одиначка. Із дітьми вона проживає у будинку на дві сім’ї. В іншій частині будинку живуть родичі, які і повідомили поліцію про жорстоке ставлення жінки до дитини. Батько Каріни — раніше судимий за несплату аліментів, з дітьми не проживає.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

Врятували друзі: на львів’янку напав ведмідь

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах