Залікували: на Львівщині під час пологів померла багатодітна жінка

На Львівщині під час пологів померла 28-річна жінка.

На Львівщині під час пологів померла 28-річна жінка.

Події
30 грудня 2018 11:09

У Жидачівській районній лікарні, що на Львівщині, 28 грудня під час пологів померла 28-річна жінка. Першою про смерть жінки 29 грудня повідомила львівська громадська активістка Галина Янко, яка зазначила, що лікарі намагалися приховати смерть породіллі.

Згодом інформацію про смерть під час пологів підтвердила і керівниця департаменту охорони здоров'я Львівської обледржадміністрації Ірина Микичак. 

"Під час операції кесаревого розтину померла молода жінка. Осиротіло троє дітей. За попереднім висновком патологоанатомів, причиною смерті є ускладнення анестезії під час родорозрішення. Ніхто нічого не приховує. Прошу не робити передчасних висновків", – написала Ірина Микичак.

Вона також додала, що облдержадміністрація ініціювала службове розслідування цього випадку і вимагає відсторонити від практики усю бригаду лікарів.  Службове розслідування триватиме не менше двох тижнів. Але вже відомо, що це було ускладнення від анестезії. "Це навіть на око видно", - зазначила Микичак.

За інформацією ZAXID.NET, 28-річна жінка не перебувала в офіційно зареєстрованому шлюбі, після пологів біологічний батько не з'явився у лікарні.

Головний лікар Жидачівської районної лікарні 51-річний Богдан Бойчук вже подав у відставку.

Нагадаємо, що Жидачівська районна лікарня вже не вперше стає фігуранткою скандалу. Через помилковий діагноз у червні 2017 року у цій лікарні помер 12-річний хлопчик. Через цей інцидент у листопаді 2018 року президент офіційним указом позбавив довічної державної стипендії головного лікаря Богдана Бойчука.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Щоб на твій номер "швидка" не приїхала": лікарі прокляли львів’янина, який викликав їх до безпритульного

Чорний список: де львів'яни інфікуються гепатитом

Нікому вколоти: у Львові батько п'ять годин їздив лікарнями з сином, що стікав кров’ю

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах