Масова передноворічна бійка у Львові: один із учасників помер у лікарні

У Львові після масової бійки до медиків звернулось восьмеро людей, один із чоловіків помер у лікарні.

У Львові після масової бійки до медиків звернулось восьмеро людей, один із чоловіків помер у лікарні.

Події
11 сiчня 2019 09:22

У Львові після масової бійки до медиків звернулось восьмеро людей, один із чоловіків помер у лікарні. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Хоча бійка сталася ще напередодні Нового року, 30 грудня, про подію правоохоронці повідомили лише після смерті одного з постраждалих.

Як встановила поліція, бійка сталась під час побутового конфлікту, що виник раптово між компаніями, які відпочивали в одному з ресторанів. Двох учасників бійки, львів’ян віком 41 та 43 роки, було госпіталізовано – старшого з вогнепальним пораненням, у молодшого лікарі діагностували перелом носа.

З місця події вилучили та скерували на експертизу предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, зареєстрований на ім’я одного з учасників бійки, а також відеоматеріали.

"За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 43-річний львів’янин, котрий був госпіталізований з вогнепальним пораненням, помер у лікарні. "Згідно лікарського свідоцтва Львівського обласного бюро судово-медичних експертиз №6/19 від 03.01.2019 року, причиною смерті стала хронічна ішемічна хвороба серця та тромбоз правого шлуночку", – йдеться у повідомленні.

Триває судово-медична експертиза, яка має встановити чи смерть потерпілого настала внаслідок отриманого вогнепального поранення, хвороби, чи з інших причин.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Фото: з’явилися подробиці смерті львів’янина під час зйомок фільму

Перша кров: під час зйомок фільму у Львові зарізали перехожого

Ножем у груди: на Чорновола у Львові зарізали чоловіка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах