Пишайся: Львів став лідером у всеукраїнському рейтингу

Львів - лідер, серед українських міст, у використанні електронних аукціонів

Львів - лідер, серед українських міст, у використанні електронних аукціонів

Події
29 сiчня 2019 16:24

Державне підприємство "ProZorro.Продажі" склало рейтинг міст, які найактивніше використовували електронну систему у 2018 році. Про це VG Львів повідомили у держпідприємстві "ProZorro.Продажі".

За оцінками експертів підприємства, лідером рейтингу стало місто Львів, а Маріуполь, Дніпро, Покров та Чернівці увійшли до ТОП-5. Разом всі міста України заробили 330 мільйонів гривень, з яких 260 мільйонів - завдяки малій приватизації. 

Рейтинг враховував 4 напрямки, за якими муніципалітети працюють в системі "ProZorro.Продажі": мала приватизація, оренда нерухомості, продаж майна та оренда тимчасових торгових місць. 

Рейтинг міст, які найактивніше використовували електронну систему у 2018 році

Рейтинг міст, які найактивніше використовували електронну систему у 2018 році

"Ми вважаємо, що містам треба звернути особливу увагу на оренду торгових точок, адже це дуже цікаві для підприємців активи. Найвагоміший внесок в остаточну картину активності міст належить малій приватизацій. Саме завдяки їй Львів має настільки високий показник, а Київ – низьку позицію", – розповів виконуючий обов’язки директора держпідприємства "ProZorro.Продажі" Олексій Соболев.

За його словами, рейтинг враховував низку інших вагомих факторів: кількість напрямів в системі, до яких долучене місто (від 1 до 4), дохід, що місто отримало з продажу лотів, кількість успішних аукціонів, діяльність підприємств міста. 

Укладачі рейтингу зазначили, що Львів опинився на першому місці, тому що працює за кожним напрямом: мала приватизація, оренда, майно, тимчасові торгові споруди. Місто є лідером з продажів об’єктів малої приватизації: 135 мільйонів гривень надійшло минулого року до бюджету міста.

Нагадаємо, Львів став найкомфортнішим містом України для життя. Такі результати щорічного рейтингу міст світу "Індекс якості життя", оприлюднений міжнародним дослідницьким порталом Numbeo.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Складено рейтинг найкращих для фрілансерів міст: на якому місці Львів

Плавай, шопся, дивись кіно: коли і які заклади відкриють у новому ТРЦ у Львові

Дуже висока кухня: над "Криївкою" відкрили новий ресторан без меню і офіціантів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах