Найцікавіше залишилося за кадром: вчителька музики прокоментувала конфлікт із учнем "хамом"

Вчителька музики прокоментувала конфлікт із учнем «хамом»: відео

Вчителька музики прокоментувала конфлікт із учнем «хамом»: відео

Події
07 лютого 2019 10:37

Вчителька музичного мистецтва, яка на уроці обізвала школяра наглим і хамом, прокоментувала інцидент. Подія трапилась напередодні у винниківській школі №29. Відео зняли на телефон однокласники і запис з’явився у Facebook. 

Вчителька Уляна Василівна Олексевич — педагог з понад 30-річним стажем визнала, що слід було промовчати. Однак, для учнів також існують норми поведінки у школі. За її словами, найцікавіше залишилось за кадром.

"Є відповідна програма. Комусь подобається, комусь — ні. Особливо класичну музика не всі розуміють. Але коли він починає перекривляти мене, коли він всім іншим просто увагу відвертає. Коли він починає викрикати. Я розумію, що я порушила якусь педагогічну етику. Мені треба до кінця тримати себе в руках. Але це було неодноразово", — розповіла журналістам ZAXID.NET вчителька музики Уляна Олексевич.

Як повідомила класна керівниця, хлопчик, який став героєм відео, має червоний щоденник від записів вчителів, однак навчається добре. Назвити його одноосібним злісним порушником дисципліни не може.

"Він на будь якому уроці неуважний і розмовляє. Але він розумний хлопчик. Читає. Ми дозволяємо учням і поговорити, і відійти. Зробити відступ від теми, якщо їм нудно. Їм можна говорити, але не безкінечно", — зазначила класна керівниця шостого класу Орися Кошулінська.

Батьки інциденту не коментують. Вони приходили до директора і спілкувались понад годину. Адміністрація навчального закладу вирішила провести власне службове розслідування.

"Мене цікавить з чого почався цей конфлікт. Звичайно, що етична поведінка вчителя не була вірною. Тому ми будемо тут розмовляти і зі всіма вчителями, і відповідно з дітьми також", — розповіла директорка школи №29 Оксана Верхівська.

За словами директорки, батьки шестикласника вибачень не вимагають. Відтак, конфлікт можна вважати вичерпаним.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Останній урок: на Волині під час фізкультури померла першокласниця

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Все по-дорослому: скільки батьків серед львівських школярів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах