Діти все зняли: у львівській школі вчителька обзивала школяра хамом

У львівській школі вчителька обзивала школяра хамом: відео

У львівській школі вчителька обзивала школяра хамом: відео

Події
06 лютого 2019 11:15

У винниківській школі №29, що біля Львова, вчителька музики обізвала школяра дурнем і хамом. Однокласники зняли інцидент на телефон. Відео з’явилося в спільноті "Батьківська рада Львівщини" у Facebook.

"Доволі цікавий навчальний процес вчителя музики ушколі №29. Коли вчитель не може зацікавити своєю справою і своїм предметом учнів, починає звертати на себе увагу таким засобом, це прикро. Змагатися з меншими за себе а тим більше неповнолітніми дітьми це прояв своєї слабкості", – йдеться у дописі Олени Овсюк.

Батьки ж дітей, які вчаться у цій школі, не дивуються, що вчителька таки зірвалась.

"Діти вдома розповідали, що Артур навмисно провокував вчительку на конфлікт. Увесь час розмовляв на уроці. Вчителька кілька разів робила йому зауваження, а тоді стала біля нього. Чекала, коли він перестане говорити. А Артур демонстративно обернувся до дітей, що сиділи ззаду, і продовжував розмовляти. Хлопчик дуже часто ображає однокласників, матюкається, дочка не раз жалілася на нього. Напевно, всі вчителі нарікають на його поведінку", – зазначила мама однієї з учениць.

У коментарях користувачі поділилися на дві команди: одна підтримує вчительку, інша - дітей.

У коментарях користувачі поділилися на дві команди: одна підтримує вчительку, інша - дітей.

Класна керівниця хлопця Орися Володимирівна підтвердила, що школяр часто порушує дисципліну на уроці. Був випадок, коли у соцмережі обзивав однокласників нецензурними словами.

"Хлопець часто розмовляє на уроках та не реагує на зауваження вчителів. Я не виправдовую реакції вчительки, та, можливо, хлопчик її просто вивів з себе" – написала на своїй сторінці Овсюк.

Люди обурені повіденкою дітей у школах

Люди обурені повіденкою дітей у школах

У коментарях користувачі пишуть, що у школах слід обладнати класи відеокамерами. Тоді таких конфліктних ситуацій буде набагато менше. Розібратися у подібних інцидентах буде простіше.

Нагадаємо, у Львові вчитель фізкультури вдарив першокласника під час уроку. Однак згодом, переглянувши відео із камер спостереження, мама школяра відмовилась від звинувачень. За її словами, на відеозаписі видно, що вчитель фізкультури не бив її сина, а навпаки, надав йому допомогу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Останній урок: на Волині під час фізкультури померла першокласниця

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Все по-дорослому: скільки батьків серед львівських школярів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах