Залікували: на Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний чоловік

На Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний чоловік.

На Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний чоловік.

Події
26 лютого 2019 13:29

На Львівщині від ускладнень після грипу помер 46-річний чоловік. Це вже четверта жертва грипу в області з початку року. 

У родині Бочковських усі перехворіли на застуду без ускладнень. Останнім занедужав Ігор і наступного дня знепритомнів, тож дружина викликала швидку. Чоловіка забрали до Мостиської райлікарні. Там каже жінка, потрапили на чергового лікаря, яка вразила своєю безпорадністю, йдеться у сюжеті ТСН.

"Вона сказала, що таке як запалення. Вона не могла встановити. Каже до мене, чи мовляв призначати антибіотики чи ні? Я відповіла, що я не лікар і не можу знати", – каже вдова.

Наступного дня Ігоря Бочковського уже оглядала завідувач терапевтичного відділення. Призначила лікування, але стан чоловіка погіршувався. Але лікарі і далі зволікали, тож на третій день Наталія  вирішила забирати чоловіка з районного до львівського шпиталю.  

"Він до мене дзвонить і каже, або приїдь забери мене, або вже до ранку не дочекаю, бо я вже з ліжка не можу встати", – розповідає Наталія.

За словами жінки їй не дали виписки і листка призначення, лише флюорографію і кардіограму. З цим вона привезла Ігоря у лікарню швидкої допомоги. Там  відразу сказали, що втрачено дорогоцінний час. Хворого  забрали в реанімацію і під’єднали до апарата штучної вентиляції легень.

"Стан хворого був оцінений як крайньо важкий зумовлений важкою дихальною недостатністю. Було виставлено діагноз – двобічна позашпитальна пневмонія важкий перебіг, відразу було розпочато інтенсивну терапію. Проведено вірусологічні обстеження і було висіяно вірус грипу А", – розповіла завідувач реанімаційного відділення Львівської лікарні швидкої допомоги Зоряна Біда.

Чотири дні львівські медики боролися за життя чоловіка але марно. Без батька залишилося троє дітей.

В облдепартаменті охорони здоров’я призначили службове розслідування. 

Нагадаємо, у січні 51-річний мешканець Мостиського району помер від пневмонії, спровокованої вірусом грипу типу А. У лютому від грипу померла 66-річна жінка. Третьою жертвою грипу на Львівщині цього року стала 53-річна мешканка Стрийського району.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Залишили учня на кордоні: як покарали вчителів львівської школи

Наче в ресторані: учнів львівської гімназії обслуговують офіціанти

Спецоперація вакцинація: скільки львівських школярів щепили від кору за перший день

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах