Залишили учня на кордоні: як покарали вчителів львівської школи

Як покарали вчителів у Львові, які залишили учня на кордоні під час поїздки

Як покарали вчителів у Львові, які залишили учня на кордоні під час поїздки

Події
19 лютого 2019 12:22

Управління освіти провело службове розслідування щодо інциденту зі шкільною поїздкою учня 10 класу львівської школи №98, якого вчителі залишили на кордоні наодинці. Попередньо комісія рекомендувала звільнити відповідальну за подорож заступницю директорки школи Тетяну Мних.

"Ми перевірили факти, про які повідомила мама. Відтак керівниці школи Людмилі Зембі оголосили догану.  Завідувачку Тетяну Мних звільнили з цієї посади, зараз вона працює вчителькою української мови. Далі директорка має розглянути питання про її звільнення і з цієї посади, ми просто рекомендуємо, бо школи мають кадрову автономію, і директорка є безпосереднім роботодавцем", – розповіла Tvoemisto.tv керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

За її словами, Тетяна Мних перебуває на лікарняному. У школі №98 підтвердили інформацію про лікарняний, однак із самою директоркою протягом двох днів не вдалось зв’язатись.

Мама десятикласника Тетяна Бойко каже, що хлопець одужав і продовжує ходити до школи.

"Ми більше нікуди не звертались, бо основне, щоб дитина довчилась в тій школі без проблем. Наскільки я знаю, директорці винесли догану, а завуча мали звільнити", – розповіла Тетяна Бойко.

Нагадаємо, у січні 2019 року понад 20 десятикласників разом із директоркою школи Людмилою Зембою та її заступницею Тетяною Мних зібралися у тур в Італію. На кордоні з Угорщиною вчителі виявили, що один із школярів не мав із собою біометричного паспорта. Вони висадили хлопця і йому довелося самотужки добиратися до Львова.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Директорці — догана: з львівського дитсадка втік 5-річний хлопчик

"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

Бунт у ліцеї: першокласники не ходять на уроки через агресивного однокласника

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах