Як добратися: до львівського вокзалу закриють проїзд

У неділю частину площі Двірцевої закриють.

У неділю частину площі Двірцевої закриють.

Події
16 березня 2019 14:42

У неділю, 17 березня, з 18:00 до ранку 18 березня частину площі Двірцевої закриють. Йдеться про ліву сторону у напрямку від вокзалу до вулиці Городоцької. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Площу закриють через ремонт дорожнього покриття лівої частини площі. Роботи виконуватимуть ШРП Залізничного і Шевченківського районів. 

Приватний транспорт не зупинятися на цьому відрізку і "працюватиме на розворот". За порядком стежитиме "Муніципальна варта" та працюватимуть евакуатори. Автобуси міжнародного сполучення зможуть заїжджати на вокзал. Львів’ян закликають не паркуватися на площі та, за можливості, обмежити рух площею на час ремонту.

Окрім цього, львівську автостанцію на площі Двірцевій закриють уже наступного тижня. Її планували перенести з площі у квітні, однак дату змінили на 22 березня.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої відбуватиметься поетапно. Від 1 березня закрили першу частину площі, з 1 квітня — Автостанцію і, приблизно, з 15 травня трамваї перестануть курсувати до вокзалу, а будуть розвертатися на вулиці Городоцькій біля депо.

Зокрема, з 31 березня Львівська філія "Укрзалізниці" вводить додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів. Таким чином на час реконструкції Двірцевої мають розвантажити центральний вокзал.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що всередині: у Львові відкрили недобудований Spartak

Дуже висока кухня: над "Криївкою" відкрили новий ресторан без меню і офіціантів

Фотошок: як виглядає львівська "кавалєрка" за 1600 гривень у місяць

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах