Чарочку перед роботою: у львівській дитячій лікарні п'яний лікар приймав пацієнтів

У львівській дитячій лікарні п'яний лікар приймав пацієнтів

У львівській дитячій лікарні п'яний лікар приймав пацієнтів

Події
26 березня 2019 10:10

Лікар дитячої лікарні ОХМАТДИТ у Львові приймав пацієнтів у нетверезому стані. Після того, як його запідозрили у цьому, медик просто зник.

Львів’янин привіз чотирирічну доньку із зламаним стегном, однак лікар виявився п’яним. Донька Андрія травмувалась у суботу, 23 березня, коли каталась на гойдалці. Через важкий перелом батько вирішив везти дитину у лікарню самостійно. Черговий лікар, який мав надавати допомогу малій, за словами чоловіка, був не зовсім в адекватному стані, повідомляє zaxid.net.

"Він підійшов до машини, і я пішов за ним. Підійшовши до нього, за півтора метра я почув дуже сильний запах алкоголю. Я просто в шоці від такого, одразу ж викликав поліцію і подзвонив у швидку, щоб викликати лікарів з Орлика", – розповів батько дитини Андрій Обаль.

За його словами, напідпитку був лікар Артем Твердохліб. Правоохоронці не знайшли п'яного травматолога у лікарні. У поліції лише зафіксували заяву, а свідки ж підтверджують слова чоловіка.

"Коли прийшов лікар, я на нього глянув: він був трішки загальмований. Я не зреагував на це. Але, коли чоловік вже прийшов другий раз і сказав, що лікар в алкогольному сп’янінні, я вибіг на вулицю і хотів перевірити, чи це так. Але лікаря не було, він пішов з місця оглядин і його ніхто не міг знайти", – прокоментував свідок інциденту Зеновій.

Чотирирічну дівчинку швидка забрала у міську дитячу лікарню на вулиці Пилипа Орлика, дорогою наклали шину і вже в медзакладі прооперували.

У лікарні, де трапився інцидент, давати коментарі відмовляються. Керівництво медзакладу пообіцяло батькові травмованої дитини покарати п’яного лікаря, одразу як він вийде на зв’язок.

Головна лікарка ОХМАТДИТу розповіла Андрію Обалю, що лікаря ніхто не бачив зі суботи, він не виходить на зв’язок. Вдома його також немає. Зокрема, вона запевнила, що буде сприяти, аби довести до логічного кінця – до звільнення.

Батько Андрій написав заяву у Личаківський райвідділ поліції та скаргу в обласний департамент охорони здоров'я. У лікарні проведуть службове розслідування. Висновок щодо лікаря робитимуть вже за його результатом.

Нагадаємо, що випадки, коли лікарі дозволяють собі "хильнути чарочку перед роботою" для Львова не поодинокі. У грудні минулого року головний хірург Військово-медичного клінічного центру західного регіону Іван Богдан прийшов п'яний на операцію. А в квітні 2018 році з львівської лікарні ОХМАТДИТ звільнили лікарку, яка приймала дітей, перебуваючи у нетверезому стані. Разом з нею звільнили медсестру і санітарку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Щоб на твій номер "швидка" не приїхала": лікарі прокляли львів’янина, який викликав їх до безпритульного

Чорний список: де львів'яни інфікуються гепатитом

Нікому вколоти: у Львові батько п'ять годин їздив лікарнями з сином, що стікав кров’ю

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах