Народила на роботі і викинула: поліція прокоментувала повідомлення про тіло немовля у кущах

У поліції прокоментували повідомлення про те, що на Львівщині 43-річна жінка народила на роботі мертву дитину і викинула її кущі. Фото умовне.

У поліції прокоментували повідомлення про те, що на Львівщині 43-річна жінка народила на роботі мертву дитину і викинула її кущі. Фото умовне.

Події
05 квiтня 2019 12:46

Речниця Головного управління Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська прокоментувала оприлюднене у ЗМІ повідомлення про те, що на Львівщині 43-річна жінка народила на роботі мертву дитину і викинула її кущі. Інцидент стався у Пустомитах, у середу, 3 квітня, пише 032.ua.

Жінка прийшла на роботу до кондитерського цеху, там у неї раптово почалися пологи і вона народила. Співробітники викликали "швидку", жінку госпіталізували.

"До поліції надійшло повідомлення від медиків однієї з лікарень Пустомитівського району. Попередньо встановлено, що дитинка народилася мертвою. Всі обставини встановлюються", – розповіла Добровольська.

Хоча низка ЗМІ оприлюднила інформацію, що жінка викинула загорнуте в ковдру тіло в кущі, в поліції це назвали фейком. За словами Добровольської, тіло немовляти залишилося на місці, де жінка й народила. Також у поліції спростували інформацію про відкриття досудового розслідування.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Все по-дорослому: скільки батьків серед львівських школярів

Несподівана радість: на Львівщині стали батьками 50-річна жінка і 60-річний чоловік

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах