Хто він і звідки: знайдено родичів загубленого пацієнта львівської лікарні

Рідних чоловіка, який більш ніж півроку живе у львівській лікарні, вдалося знайти.

Рідних чоловіка, який більш ніж півроку живе у львівській лікарні, вдалося знайти.

Події
19 квiтня 2019 10:27

Журналістам вдалося розшукати рідних чоловіка, який більш ніж півроку живе у львівській лікарні. Після перенесеного інсульту пацієнт частково втратив пам’ять, практично не розмовляє, у нього паралізована права рука і ампутована права нога.

Журналістам спільно з лікарями, пацієнтами, що лежали з чоловіком в одній палаті, вдалося встановити, що цей невідомий чоловік – мешканець Вінниччини. Звати його – Мельник Микола Андрійович. Йому 63 роки. І у нього троє дітей – два сини і донька. Є сестри, племінники, повідомляє zaxid.net.

Рідних чоловіка, який більш ніж півроку живе у львівській лікарні, вдалося знайти.

Рідних чоловіка, який більш ніж півроку живе у львівській лікарні, вдалося знайти.

За три дні пошуків журналістам вдалося допомогти загубленому. Понад вісім місяців чоловік живе в лікарні швидкої допомоги Львова, звідки родом та як його звати – не знає. Ледь притомного чоловіка знайшли неподалік приміського воклазу. На станцію швидкої допомоги зателефонували перехожі і повідомили, що людина з ампутованою ногою лежить посеред вулиці, поруч немає ні інвалідного візка, ні милиць. Лікарі зверталися до працівників поліції, але вони не допомогли їм вирішити цю проблему. Потім за цю справу взялися журналісти і медики.

У четвер, 18 квітня, завідувач 1-го терапевтичного відділення лікарні Михайло Чикеречко повідомив, що на електронну адресу лікарні надійшло повідомлення від племінниці чоловіка Юлії Коломієць.

"У вашій лікарні уже 8 місяців перебуває чоловік, який втратив пам’ять, Мельник Микола Андрійович, уродженець Вінницької області Жмеринського району села Ярошенка. Ми точно не впевнені, чи то саме він, але хотілося б знати, чи є у нього на руці татуювання "перстень з промінням". Я його племінниця, у нього є ще дві сестри", — йдеться у повідомленні.

Татуювання на лівій руці Миколи Мельника (фото ZAXID.NET)

Татуювання на лівій руці Миколи Мельника (фото ZAXID.NET)

Татуювання на середньому пальці лівої руки у чоловіка справді є і воно схоже на перстень з промінням. 

У цей же день зі Жмеринки надійшла ще одна звістка. Друга племінниця Леся побачила у Facebook статтю і фото, на якому впізнала чоловіка.

"Це брат мого батька – Микола Мельник. Мій тато чомусь не спілкувався з ним, але коли я приїжджала до бабусі в село, я бачила цього чоловіка. Це справді Микола Мельник, я впізнала його, хоч не бачила його років 18-20", — розповіла Леся.

Зазначається, що Миколу Мельника у молоді роки неодноразово судили і велику частину життя він провів у колонії. Рідні навіть думали, що він там і помер.

Виявилося, що у Миколи – троє дітей: два сини і донька. Син Олександр і донька Тетяна від першого шлюбу, і син Андрій – від другого. Також є дві сестри: старша Ольга і молодша Ніна.

"Я не спілкувався з батьком десь років 20. Коли він пішов, мені було років 12. Нічого доброго про нього у пам’яті не залишилося, постійно бив маму. З його сином і донькою від першого шлюбу я спілкуюся, а батько ними і не цікавився. Зі старшим сином влаштував бійку з ножем. Навіть не хочеться про це говорити", — розповів син Андрій.

За його словами, батька неодноразово судили за важкі злочини. Де він відбував останнє покарання, не знає, але двічі вже передавали інформацію, що батько у колонії помер. Наразі родичі вирішують подальшу долю Миколи.

"Додому ми, діти, його не заберемо,сестри також, мабуть, ні, але і у Львові не залишимо. Може знайдемо для нього заклад, щось на зразок будинку для літніх людей, де за ним будуть доглядати. Він був поганим батьком, але він все-таки батько", — додав Андрій.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Купив булочку і викликав копів: розшукати 14-річного підлітка допоміг водій маршрутки

Де була: 19-річну мешканку Брюховичів знайшли

Де був: під Львовом знайшли загубленого 9-річного хлопчика

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах