Била молотком і табуретом: з’явилися нові подробиці катувань 10-річної сироти на Львівщині

З’явилися нові подробиці катувань 10-річної сироти на Львівщині.

З’явилися нові подробиці катувань 10-річної сироти на Львівщині.

Події
20 травня 2019 09:25

На Львівщині 27-річна жінка заманила 10-річну дівчинку в квартиру, жорстоко побила молотком і табуретом, зв'язала і залишила на всю ніч одну. За словами кривдниці, дитина конфліктувала з її донькою, пише ТСН.

Нині 10-річна Аня в реанімації, дівчинку прооперували – в неї кілька переломів кісток черепа. Медики говорять про диво – за таких сильних ударів мозок не постраждав. Діагностована тільки контузія, але дитина дуже налякана.

"Швидше за все, це був металевий предмет, бо після ударів були вдавлені переломи, один з переломів черепа – кістки були розроблені. Переломи кісток склепіння черепу, переломи кісток основи черепу", – розповів заступник головного лікаря Львівської дитячої лікарні Роман Герега.

Школярку жінка-нелюд звільнила лише під ранок. Закривавлена дівчинка пішла додому, але, знесилена, зупинилася на центральній площі і сіла на бордюр. Перехожі одразу викликали швидку та поліцію. Правоохоронці вже затримали підозрювану, її матір із журналістами спілкуватися не хоче, а от сусіди кажуть, що цю жінку минали десятою дорогою: "Такі замашки в неї – краще пройти повз і не чіпати. Ми всі в шоці! Як так: побити дитя, щоб пробити череп? Жах".

Повідомляється, що сироту виховує бабуся, котра тепер ні на крок не відходить від онучки. "Ми живемо в одному дворі, вона з її дівчинкою гуляє. Досі не вміщається в голові. Я вже й молилася, і плакала", – каже Любов Єрфилова.

Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями – спричинення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне позбавлення волі неповнолітньої. За даними правоохоронців, підозрювана жінка – раніше судима за вбивство свого вітчима. Тільки три місяці тому вона вийшла з в'язниці. Зараз нападниця в СІЗО, де чекає суду про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 17 травня у місті Соснівка на Львівщині жорстоко побили 10-річну сироту.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львів небезпечний: група підлітків напала на пасажирів маршрутки

Небезпечний Львів: у центрі юнаки побили чоловіка

Камера все зняла: мати спростувала інформацію про побиття вчителем її сина

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах