Замітав сліди: у Львові чоловік викинув труп товариша в каналізацію

У Львові чоловік вбив свого товариша і викинув труп в каналізацію

У Львові чоловік вбив свого товариша і викинув труп в каналізацію

Події
03 червня 2019 15:18

У Львові 25-річний чоловік вбив знайомого, а згодом викинув в каналізаційний люк його тіло, щоб приховати злочин. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Галицький відділ поліції 2 червня близько третьої ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степана Бандери у Львові чоловік відкрив каналізаційний люк і кинув туди, ймовірно, тіло людини. 

"Поліцейські встановили, що 1 червня близько другої ночі у квартирі, яку орендує 25-річний уродженець Вінницької області, під час розпивання спиртних напоїв виникла сварка між ним та його гостем, 31-річним львів’янином. Конфлікт переріс в бійку, в ході якої "господар" заподіяв гостеві тілесні ушкодження, від яких він помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник переховував тіло у квартирі, а наступної ночі кинув його в каналізаційний люк", – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За висновком судмедекперта смерть потерпілого настала внаслідок травм голови.

Зараз вирішується питання про повідомлення уродженцю Віниччини підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині сталося жорстоке вбивство 17-річного Павла Арсентьєва, якого до смерті закатували троє неповнолітніх товаришів, а тоді закопали. Фото трупа хлопці виклали у соцмережі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Померли в один день: у квартирі на Замарстинівській виявили тіла подружжя

Була єдиною донькою: тато загиблої розповів подробиці смерті молодих киян у Львові

Останній рейс: у львівському тролейбусі помер пасажир

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах