Мамина гордість: поліція затримала чоловіка, який "замінував" пунк пропуску "Шегині"

Поліція затримала чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування пункту пропуску «Шегині».

Поліція затримала чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування пункту пропуску «Шегині».

Події
10 липня 2019 15:54

Поліція затримала чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування пункту пропуску "Шегині".

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, 9 липня, близько 19:30, до правоохоронців зателефонував чоловік, який назвавшись анонімом, повідомив про замінування пункту пропуску "Шегині". На місці працювали вибухотехніки, кінолог та працівники інших служб. Вибухівки не знайшли.

Працівники Мостиського відділення поліції швидко розшукали "аноніма". Ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Як виявилося, у поліцію він телефонував з мобільного своєї матері. Тепер жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі. 

Додамо, що через неправдиве повідомлення про замінування, за словами депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, увечері 9 липня з обох боків кордону утворилися довжелезні черги.

Нагадаємо, 22 травня учениці четвертого класу "замінували" рідну школу. Чому вони це зробили, дівчата пояснити так і не змогли. Правоохоронці евакуювали з приміщення школи усіх учнів та працівників закладу. Батькам львівських школярок загрожує від 1700 до 5100 гривень штрафу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах