Тримай кулачки: де дивитися список вступників у виші Львова цього року

Перелік вступників 2019: де дивитися список зарахованих у виші Львова

Перелік вступників 2019: де дивитися список зарахованих у виші Львова

Події
26 липня 2019 17:43

Сьогодні, 26 липня, виші публікують рейтингові списки вступників 2019 року. VG Львів дізнався, де подивитися перелік хлопців і дівчат, зарахованих до вишів Львова онлайн.

Списки тих, хто рекомендований до зарахування на бюджет, з'являться до 18:00 26 липня. Списки тих, хто рекомендований до зарахування на контракт, з'являться з 12:00 1 серпня.

Уже традиційно дізнатися, чи проходить абітурієнт на бюджет, можна на ресурсі інформаційної системи "Вступ.ОСВІТА.UA". Для цього потрібно перейти за посиланням, вибрати в формі пошуку потрібний регіон (Львівська область), а потім перейти на сторінку університету чи іншого навчального закладу. Зверніть увагу, що інформація в системі оновлюється кілька разів на добу.

Після цього відкриється сторінка, на якій буде відображено рейтинговий список вступників, які потрапили у 2019 році на обрану спеціальність.

ТОП-5 модних спеціальностей у вишах Львова

Зазначимо, що абітурієнти зі списку з позначенням "Допущено" можуть взяти участь в конкурсі на контракт або на бюджет. Поруч з цим статусом також може бути зазначено, на яку форму навчання рекомендують зарахувати абітурієнта і з яким пріоритетом.

Також є окремі статуси "Рекомендовано (контракт)" і Рекомендовано (бюджет)".

Додамо, що для того, аби стати студентом, лише рекомендації до зарахування на бюджет або контракт недостатньо. Абітурієнт повинен вчасно подати оригінали документів до вузу: для вступників на бюджет – до 18:00 31 липня; для вступників на контракт – не пізніш 30 вересня (дату прийому кожен виш визначає самостійно).

Нагадаємо, кого шукають і скільки платять ІТ-фахівцям у Львові. А також – хто у Львові отримує найбільшу зарплату, а хто – найменшу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах