Суд арештував майно будинку, який обвалився у Дрогобичі

Дрогобицький міськрайонний суд арештував майно будинку, який 28 серпня обвалився у Дрогобичі.

Дрогобицький міськрайонний суд арештував майно будинку, який 28 серпня обвалився у Дрогобичі.

Події
09 вересня 2019 09:47

Дрогобицький міськрайонний суд арештував майно будинку, який 28 серпня обвалився у Дрогобичі. Про це повідомили у Дрогобицькій міськраді.

На адресу міського голови Дрогобича Тараса Кучми надійшов лист від Дрогобицького відділу Головного управління Національної поліції у Львівській області щодо виконання ухвали суду. У листі зазначено, що під час проведення досудового розслідування ухвалою слідчого судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 2 вересня наклали арешт на будинок №101/1 на вулиці Грушевського у Дрогобичі. 

Нагадаємо, що 28 серпня о 02 годині 46 хвилин у Дрогобичі на вулиці Грушевського, 101, у житловому будинку сталося руйнування другого під’їзду з першого до четвертого поверху. Загинули восьмеро людей, семеро – у лікарні, серед них – четверо дітей. Інформація про дитину, яка змогла подзвонити до батька з-під уламків будівлі, виявилася неправдивою. Живим з-під завалів дістали лише рудого кота. "Львівгаз" не пов'язує обвал у будинку з вибухом побутового газу. Поліцейські затримали двох комунальників. Роботи з розбору завалу будівельних конструкцій завершили 29 серпня о 18.00. У Дрогобичі оголошена дводенна жалоба. Головне управління ДСНС України у Львівській області опублікувало відеохронологію операції з порятунку людей з-під завалів.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах