Мерія виділила гроші на лікування дитини, якій розтрощив ногу переляканий кінь

Мерія Львова надасть «Охматдиту» 70 тисяч гривень на лікування дівчини, яка постраждала внаслідок інциденту з конем.

Мерія Львова надасть «Охматдиту» 70 тисяч гривень на лікування дівчини, яка постраждала внаслідок інциденту з конем.

Події
08 листопада 2019 16:26

Мерія Львова надасть 120 тисяч гривень на лікування дівчини, яка постраждала внаслідок інциденту з конем. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. Ще 50 тисяч гривень дадуть безпосередньо батькам дитини. 

"В нас є два питання про фінансову допомогу для Олесі. Перше — ми скеровуємо допомогу батькам дівчини — це 50 тисяч гривень, які вони отримають "на руки". А друге — ми скеровуємо додаткові фінанси на "Охматдит", щоб вони могли забезпечити купівлю всіх необхідних медикаментів, які йдуть поза всіма тими державними нормами", — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мерія Львова надасть

Мерія Львова надасть "Охматдиту" 70 тисяч гривень на лікування дівчини, яка постраждала внаслідок інциденту з конем. Фото Львівська міськрада.

Нагадаємо, 2 листопада на проспекті Свободи у Львові, запряжені у карету коні, злякалися звуку петарди та в'їхали у натовп. Постраждали двоє людей. Фірман від госпіталізації відмовився. У 15-річної дівчинки з Турки медики діагностували відкритий перелом лівої гомілки. Аби врятувати дитині ногу, хірурги провели складну операцію, яка тривала більше шести годин. Щоденно постраждала переносить оперативне втручання, а тому потребує переливання крові. Львівський мер Андрій Садовий запевнив, що місто візьме на себе усі витрати на лікування дитини. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах