У лікарні — 24 людини: у жертв масового отруєння на весіллі діагностували сальмонельоз

У отруєних гостей на весіллі виявили сальмонелу

У отруєних гостей на весіллі виявили сальмонелу

Події
11 листопада 2019 14:00

Станом на понеділок, 11 листопада, до лікарень Новояворівська і Львова з харчовим отруєнням госпіталізовано 24 людини, які святкували весілля у ресторані "Криве озеро".

Як повідомив ZAXID.NET головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Мирослав Гушул, під час лабораторних досліджень у трьох пацієнтів виявили сальмонелу. Однак, поки що невідомо в яких саме продуктах була ця бактерія. Адже гості їли страви приготовані і в ресторані, і ті, що організатори весілля готували в домашніх умовах. Зокрема, смажену та червону риби, фаршировані печериці та м'ясні слойки. 

Нагадаємо, перші пацієнти почали поступили в інфекційне відділення Новояворівської районної лікарні 5 листопада. Усі пацієнти 3 листопада отруїлися на весіллі у ресторані "Asparagus", що входить до готельно-ресторанного комплексу "Криве озеро" у Новояворівську. Під час перевірки спеціалісти виявили низку порушень, серед яких відсутність умивальників для елементарного миття рук персоналу.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах