Не розслабишся: у День Валентина до масажного салону у центрі Львова з'їхалися поліцейські

У Львові замінували масажний салон.

У Львові замінували масажний салон.

Події
15 лютого 2020 09:22

У День святого Валентина, 14 лютого, у Львові анонім погрожував підірвати масажний салон. Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Повідомлення про замінування надійшло на електронну скриньку ДСНС близько 21:14. Йдеться про салону масажу Paradise, що на вулиці Леонтовича, 9. Незважаючи на пізню годину, працівники салону додому не розходилися, чекали клієнтів, день Закоханих як-не-як. 

Полунички для багатих: у Львові неповнолітній хлопець вербував жінок для надання сексуальних послуг

"На місці ймовірного замінування працювали сили та засоби цивільного захисту м. Львова", — йдеться у повідомленні.

Піротехніки оглянули сім кімнат і евакуювали 17 людей, зокрема, і з квартир, розташованих у тому ж будинку. Обстеження об’єкту завершили о 22:50, вибухового пристрою не виявили. Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, що вокзали, торгові центри, супермаркети і бізнес-центри у культурній столиці України впродовж останніх кількох років "мінують" масово і регулярно. За даними СБУ, ця інформація надходить із Росії. Але трапляються й українські мінери-жартівники. Так, у лютому 2019 року львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі міста, бо її ніхто не кликав танцювати. А директор однієї з фірм того ж року "замінував" торговий центр у Львові, бо в нього вкрали сумку, набиту грішми. Дуже часто у місті Лева "мінують" школи й учні, які бояться контрольних, або просто нудьгують на перервах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах