Евакуація українців із Китаю в санаторій на Львівщині: чутки чи реальність

Голова Львівської ОДА Максим Козицький прокоментував інформацію щодо перевезення, евакуйованих із Китаю українців, у санаторій «Шкло».

Голова Львівської ОДА Максим Козицький прокоментував інформацію щодо перевезення, евакуйованих із Китаю українців, у санаторій «Шкло».

Події
17 лютого 2020 12:01

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький прокоментував інформацію щодо можливості перевезення евакуйованих із Китаю українців у санаторій "Шкло" на Львівщині.

"У соціальних мережах поширюють чутки про те, що евакуйованих українців з Китаю можуть привезти на Яворівщину в санаторій "Шкло". Хочу зазначити, що станом на сьогодні відсутні будь-які доручення від МОЗ України щодо підготовки об'єктів Львівської області для розміщення на карантині громадян України, що повертаються з Китаю", – пояснив Максим Козицький. 

Зазначимо, що бальнеологічний і грязевий санаторій "Шкло" розташований у лісопарку Розточчя в селищі Шкло Яворівського району. 

Додамо, що 19 лютого з Китаю планують евакуювати Українців через поширення коронавірусу.

Нагадаємо, 27 січня у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента, який з кашлем і ринітом повернувся напередодні з Китаю. За інформацією Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на 28 січня у пацієнта спостерігався незначний риніт. Згодом, у лікарню потрапив 40-річний чоловік, який перервав туристичну мандрівку на острів Хайнянь і повернувся до Львова. У понеділок, 3 лютого, обох пацієнтів виписали з лікарні, підозра на коронавірус не підтвердилася. 

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах