Вагітна у 12: дівчина з Львівщини народить від школяра

13-річна дівчина з Львівщини народить від школяра.

13-річна дівчина з Львівщини народить від школяра.

Події
21 лютого 2020 17:50

13-річна школярка з Львівщини завагітніла від неповнолітнього односельчанина, на два роки старшого від неї. Майже 8 місяців дівчинці вдавалося приховувати свою вагітність від вчителів та односельчан. Знала лише мама, але мовчала. Заяву на кривдника доньки жінка відмовилася писати. 

Вагітна нині навчається у 8 класі. Ймовірний батько дитини –  у 9 класі. 

"У нас в селі вже всі про то знають. Була поліція, всіх опитували, що і до чого. У селі про вагітну школярку дізналися десь два тижні тому. Раніше лише ходили чутки, соціальні служби викликали маму дівчинки, але вона ніяк не приходила. Прийшла аж під примусом, після повідомлення на її роботу. Працівники соцслужб їй поставили питання "в лоб", ну і вона підтвердила, що то правда", – розповів ZAXID.NET голова сільради одного з сіл Кам’янка-Бузького району (з етичних міркувань ні село, де трапився цей випадок, ані імен  причетних не вказують).

Дочекалася: на Львівщині 54-річна жінка народила першу дитину

Директорка школи про дівчину відгукується добре. Розповіла, що учениця ніколи не пропускає уроків, хоча вчиться посередньо. Дитина дуже добра і має лише кілька близьких подруг. Cім’я, у якій вона росте – неблагополучна та багатодітна, проживає родина у цьому селі вже 17 років, хоча досі тут не прописана. Бабуся, мама та четверо дітей, серед яких вагітна школярка, живуть всі разом в одній кімнаті.

У школі зміни у зовнішності дівчинки помітили на початку грудня. З того часу директорка запевняє, що намагалася поговорити з мамою дівчинки, однак та ніяк не виходила на контакт. І лише кілька тижнів тому під тиском працівників соцслужби таки розповіла, що її донька дійсно вагітна.

Директорка школи також розповіла, що разом із психологом намагалася дізнатися в дівчинки чи не було примусу. "Я в неї питаю, чи він тебе змушував? А вона каже – ні. Але в розмові ми почули, що він навіть ловив рибу і давав їй за то. Я в шоці була", – додала директорка.

Новий рекорд: українка народила в 11 років

Про хлопця, якого називають ймовірним батьком, відомо, що він також з неблагополучної сім’ї. Два роки тому його маму звинуватили у неналежному виконанні батьківських обов’язків через смерть однорічної доньки. А сам хлопець у дев’ятому класі ледь вміє писати.

Нагадаємо, наймолодшою мамою України вважається дівчинка з Борислава. Вона народила доньку у 12 років.

Наймолодша мама України - 12-річна школярка з Борислава з донькою. 2017 рік.

Наймолодша мама України - 12-річна школярка з Борислава з донькою. 2017 рік.

Спершу дівчина стверджувала, що батько її донечки – сусід, але експертиза ДНК це не підтвердила. Пізніше з'ясувалося, що школярка народила від двоюрідногобрата.

Народила в 12 – від брата. Минув рік: як живеться наймолодшій мамі України

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах