І помолитись не дають: у Львові анонім погрожував підірвати синагогу

У Львові анонім погрожував підірвати синагогу. Фото varlamov.ru.

У Львові анонім погрожував підірвати синагогу. Фото varlamov.ru.

Події
04 березня 2020 14:50

У Львові анонім погрожував підірвати синагогу. Як повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, інформацію про закладення вибухівки у синагозі поліцейські отримали сьогодні, 4 березня. 

"Близько 09.30 на електронну пошту Головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування синагоги на вулиці Братів Міхновських, 4, що у Залізничному районі.

"На місці працювали сили та засоби цивільного захисту, згідно із "Планом дій …". Під час огляду приміщень, із будівлі було виведено 12 громадян. О 10.49 обстеження об’єкту завершили, вибухового пристрою не виявили. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що вокзали, торгові центри, супермаркети і бізнес-центри у культурній столиці України впродовж останніх кількох років "мінують" масово і регулярно. За даними СБУ, ця інформація надходить із Росії. Але трапляються й українські мінери-жартівники. Так, у лютому 2019 року львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі міста, бо її ніхто не кликав танцювати. А директор однієї з фірм того ж року "замінував" торговий центр у Львові, бо в нього вкрали сумку, набиту грішми. Дуже часто у місті Лева "мінують" школи й учні, які бояться контрольних, або просто нудьгують на перервах.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах