Профілактика коронавірусу: львів’ян із температурою прийматимуть в окремих кабінетах

Львів’ян із температурою прийматимуть в окремих кабінетах. Фото: Волинські новини

Львів’ян із температурою прийматимуть в окремих кабінетах. Фото: Волинські новини

Події
06 березня 2020 12:46

Щоби запобігти поширенню респіраторних захворювань та захистити мешканців Львова, пацієнтів з високою температурою прийматимуть в окремих кабінетах поліклінік.

Як розповів начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб, пацієнтів, які записались на прийом, обдзвонюватиме медичне сестра для з’ясування причин запису до лікаря. Якщо пацієнт опише симптоми гострого респіраторного захворювання , то його скерують в окремий кабінет.

"Якщо висока температура тіла — більше 38 градусів, до цих пацієнтів сімейні лікарі виїжджатимуть на виклики додому", — розповів Володимир Зуб.

Засідання міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-2019.

Засідання міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-2019. Фото: ЛМР

Нагадаємо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах