В чому мати народила: у Львові затримали голого чоловіка за крадіжку авто

У Львові затримали голого чоловіка за крадіжку авто

У Львові затримали голого чоловіка за крадіжку авто

Події
14 березня 2020 09:11

Напередодні, 13 березня, у Львові затримали голого чоловіка, який скоїв відразу кілька правопорушень: обікрав рецепцію готелю, викрав авто та розбив телефон пасажирки.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, до поліції звернувся працівник готелю, який розташований на вулиці Князя Святослава у Львові, та заявив про крадіжку банківського терміналу та електронного дзвінка.

На місці інспектори з допомогою камер у готелі дізнались, що чоловік залишив всі особисті речі в своєму номері, в тому числі й особисті документи. Правопорушником виявився 36-річний тернополянин.

Затримали зловмисника.

Затримали зловмисника. Фото: Патрульна поліція

Водночас поліцейських повідомили про крадіжку авто "Dacia Logan" на площі Святого Юра. За словами заявники, крадій був в джинсах та готельних тапочках. Невідомий чоловік підійшов до авто зі сторони пасажира, вихопив у дівчини телефон і коли вона вийшла з транспорту - розбив ґаджет, сів у авто і поїхав у невідомому напрямку.

Розбитий телефон пасажирки авто.

Розбитий телефон пасажирки авто. Фото: Патрульна поліція

Правоохоронці виявили викрадений автомобіль на перехресті вулиць Київської та Генерала Чупринки. Обстежуючи території, поліцейські помітили оголеного чоловіка, який йшов тротуаром. Поліцейські зупинили його, він не зміг пояснити де його одяг, плутався у поясненнях та не розумів де перебуває.

Патрульні затримали оголеного чоловіка, ним виявився саме той 36-річний тернополянин, який здійснив крадіжку в готелі, а після викрав автомобіль та розбив телефон пасажирки.

Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 12 березня в під’їзді у Львові поліцейські знайшли п’яного чоловіка, який спав на землі, а біля нього повзало немовля.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах