Які саме: повний перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину

Повний перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину. Фото: Новинарня.

Повний перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину. Фото: Новинарня.

Події
15 березня 2020 11:41

В Уряді затвердили перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину, або працюватимуть без пішохідного сполучення.

Відповідний список пропускних пунктів по всіх областях України оприлюднила пресслужба Нової митниці.


Львівська область


На кордоні з Польщею тимчасово закриють залізничні пункти пропуску у Раві-Руській та Хирові, а також автомобільний у Шегинях. Кілька пунктів в області функціонуватиме, але лише для автомобільного сполучення: Краківець, Смільниця, Грушів та Угринів.


Волинська область


Автомобільні пункти у Турі, Гуті, Самарах та Пущі на кордоні із Білоруссю закриються повністю. Щодо пішохідного сполучення, то його закриють в пунктах контролю на кордоні із Польщею у Ягодині та Устилузі, а також у Дольську та Домановому на кордоні із Білоруссю. Однак транспортне сполучення в цих пунктах працюватиме.


Рівненська область


На кордоні із Білоруссю тимчасово закриють автомобільні пункти пропуску в Перебродах, Вичівці, Домановому та Прикладниках. Також не працюватиме аеропорт у Рівному.


Закарпатська область


На кордонах із Румунією та Словаччиною на час карантину припинять працювати контрольні пункти пішохідний у Малих Селменцях та залізничні у Тересві та Діловому. Також обмеження зачепили аеропорт в Ужгороді. Пішохідне сполучення закриють в таких автомобільних пунктах: Ужгород, Малий Березний, Чоп, Дзвінкове, Косино, Лужанка, Вилок, Дякове та Солотвино.


Чернівецька область


На кордонах із Молдвою та Румунією не працюватимуть лише у Мамализі та Кельменцях. Автомобільні – у Подвір’ївці, Зеленій, Вшаківцях та Сокирянах. Відтак, в області працюватимуть пункти лише в Порубному та Росошанах.


Одеська область


Не діючими будуть автомобільні контрольні пункти на кордоні із Молдовою: Олексіївка, Шершенці, Домниця, Тимкове, Станіславка, Федосіївка, Дубове, Платонове, Йосопівка, Павлівка, Великоплоске, Слов'яносербки, Гребеники, Розаліка, Кучурган, Граденці, Лісне, Серпневе, Малоярославець, Залізничне, Виноградівка та Долинське. А серед залізничних – Болград та пропускний пункт Карабуцени. Лише для автомобілів діятимуть пропуски в Старокозачому, Рені та Паланці. Морські та річкові порти, які розташовані в Орлівці, Ізмаїлі, Вилковому та Кілії тимчасово закривають. Закриють також два летовища в Ізмаїлі та Лиманському.


Вінницька область


На кордоні із Молдовою тимчасово закриють річкові пункти в Ямполі, Цекинівці та у Великій Косниці, а також автомобільні – у Грабарівці, Болгані та Студені. Натомість у Бронницях та у Могилів-Подільському пропускні пункти працюватимуть.


Харківська область


На кордоні із Росією пропускні пункти закриють у Пісках, Одноробівці, Олександрівці, Вовчанську, Журавліці, Стрілечі, Козачі Лопані. Зачинять також аеропорт Сокольники. А Чугунівка, Плетинівка та Гоптівка – діятимуть.


Чернігівська область


На кордоні із Росією та Білоруссю не працюватимуть пункти Миколаївка, Деревини, Ільмівка, Добрянка та Кам'янка. Водночас протягом карантину автомобільні пункти у Грем'ячах, Сеньківці, Нових Яриловичах та Славутичі діятимуть.


Житомирська область


Тимчасово закривають автомобільні пункти у Виступовичах та Майдані Копищенському. Аеропорт в Озерному також зазнає обмежень.


Сумська область


До 3 квітня не працюватимуть пропускні пункти Пушкарне, Покровка, Грабовське, Волфіне, Ворожба, Рижівка та Середина-Буда на кордоні із Росією. Крім того, не працюватиме аеропорт. Пункти пропуску працюватимуть лише у Великій Висарівці, Бачівці, Юнаківському та Катеринівці.


Луганська область


На час карантину  не працюватимуть пункти пропуску Мілове та Сиротине. Манюшівка та Просяне – працюватимуть лише для автомобілів.

Зазначимо, морський порт та аеропорт Кульбакіне в Миколаївській області не працюватимуть. У Хмельницькому, Полтаві, Сумах, Рівному та Маріуполі тимчасово не діятимуть лише аеропорти, а в Києві та Херсоні – порти.

Нагадаємо, від сьогодні, 15 березня, закривають залізничне сполучення між Україною та Польщею.

Додамо, на період карантину, до 3 квітня, у Львові практично уся розважальна індустрія міста припинить роботу для запобігання поширенню коронавірусу Covid-19.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах