Відпочили в Єгипті: у двох готелях українців відправили на карантин через підозру на коронавірус

У двох готелях українців відправили на карантин через підозру на коронавірус. Фото: 0542

У двох готелях українців відправили на карантин через підозру на коронавірус. Фото: 0542

Події
15 березня 2020 13:38

У двох п'ятизіркових готелях Єгипту в курортних містах курортах Шарм-ель-Шейх та Хургада туристів з України відправили на карантин.

Як VG Львів повідомили в пресслужбі Міністерства інфраструктури України, у готелях, де відпочивали українці, зафіксували підозру на коронавірус.

Наразі невідома кількість туристів, які перебувають на карантині. Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, то українські туристи зможуть повернутися додому.

Також на своїй сторінці в Фейсбук ситуацію прокоментував туристичний оператор JoinUp. Згідно інформації туристичної компанії, впродовж карантину українці перебуватимуть у готелях, в яких відпочивали. Мова йде про готелі Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*. Інші туристи з України, які перебувають в Єгипті і мали повертатися додому 14-15 березня, повертатимуться до України рейсами наступного тижня.

Туристам, які повинні були повертатися на Батьківщину після 16 березня, інформацію нададуть згодом.

Нагадаємо, в Уряді затвердили перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину, або працюватимуть без пішохідного сполучення. Зокрема у Львівські області виключно для автомобільного сполучення працюватимуть такі пропускні пункти: Краківець, Смільниця, Грушів та Угринів. А від сьогодні, 15 березня, закривають залізничне сполучення між Україною та Польщею.

Додамо, на період карантину, до 3 квітня, у Львові практично уся розважальна індустрія міста припинить роботу для запобігання поширенню коронавірусу Covid-19.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах