Не втечеш: водій маршрутки допоміг поліції затримати п’яного автомобіліста

Водій маршрутки допоміг поліції затримати п’яного автомобіліста. Фото: В городе Запоріжжя

Водій маршрутки допоміг поліції затримати п’яного автомобіліста. Фото: В городе Запоріжжя

Події
01 червня 2020 16:33

Напередодні, 31 травня, п’яний водій авто «Hyundai Elantra» намагався втекти від поліцейських. Автомобіль нетверезого керманича допоміг заблокувати водій маршрутки.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, правоохоронців про водія у стані алкогольного сп’яніння повідомив очевидець.

Зі слів заявника, авто чоловіка курсувало вулицею Стрийською від автобусного вокзалу. Екіпаж помітив його і дав вказівку зупинитися. Тоді водій зупинився на вулиці Чмоли.

«Патрульні підійшли до згаданого автомобіля і раптом водій завів двигун і різко почав рух на великій швидкості. Поліцейські одразу почали переслідування. Втікач наражав на небезпеку усіх учасників дорожнього руху», - йдеться у повідомленні поліції.

На вулиці Панаса Мирного поліцейським таки вдалось зупинити водія-втікача завдяки співпраці з водієм громадського транспорту. Керманичем, який намагався втекти, виявився 37-річний львів’янин. Перевірка на пристрої Drager підтвердила стан сильного алкогольного сп’яніння у чоловіка, результат — 3,18 проміле.

У водія підтвердили стан алкогольного сп'яніння.У водія підтвердили стан алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці склали на львів'янина два протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та за ст. 122-2 – невиконання водіями вимог про зупинку.

Нагадаємо, в аварії на проспекті Чорновола у Львові загинули двоє людей. ДТП сталася пізно увечері в суботу, 30 травня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах