На проспекті Чорновола Audi A7 влетіло у дерево: загинули двоє молодих львів'ян

В аварії на проспекті Чорновола у Львові загинули двоє 32-річних чоловіків. Фото: "Варта 1".

В аварії на проспекті Чорновола у Львові загинули двоє 32-річних чоловіків. Фото: "Варта 1".

Події
31 травня 2020 09:33

В аварії на проспекті Чорновола у Львові загинули двоє людей. ДТП сталася пізно увечері в суботу, 30 травня.

Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. 

У нічні ДТП на проспекті Чорновола у Львові розбилися двоє 32-річних чоловіків. Фото: Варта 1.У нічні ДТП на проспекті Чорновола у Львові розбилися двоє 32-річних чоловіків. Фото: Варта 1.

У Львові загинули у ДТП двоє 32-річних чоловіків. Фото "Варта 1".У Львові загинули у ДТП двоє 32-річних чоловіків. Фото "Варта 1".

ДТП сталася близько опівночі на пр. Чорновола, 14 поблизу автозаправки «ОККО». 32-річний львів’янин на автомобілі Audi А7 не впорався з керуванням, виїхав ліворуч на роздільний газон по напрямку свого руху, перетнув зустрічну смугу руху та на лівому узбіччі здійснив наїзд на дерево. Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, теж 32-річний мешканець Львова, від отриманих травм загинули на місці події.

"Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували загиблих з автомобіля. Також, з метою запобігання загоряння, пожежно-рятувальним відділенням було відключенню акумуляторну батарею. До ліквідації наслідків аварії залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюють правоохоронці", - повідомили у ДСНС у Львівській області.

Смертельна аварія на проспекті Чорновола: загинули двоє львів'ян. Фото: Варта 1.Смертельна аварія на проспекті Чорновола: загинули двоє львів'ян. Фото: Варта 1.

Нагадаємо, в автотрощі у Дрогобицькому районі, що на Львівщині, загинули двоє молодих хлопців. Смертельна аварія сталася у п’ятницю, 29 травня.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах