Медсестру викликали: у шпиталі Шептицького запрацювала нова послуга

Медсестру викликали: у шпиталі Шептицького запрацювала нова послуг фото

Медсестру викликали: у шпиталі Шептицького запрацювала нова послуг фото

Події
31 березня 2020 13:30

Від сьогодні, 31 березня, у Шпиталі імені Андрея Шептицького Львівської Архиєпархії УГКЦ консультуватимуть пацієнтів (по телефону та/або з виїздом додому), зокрема до тих, що з підозрою на коронавірус.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, також передбачені психологічні консультації для медичних працівників та доставка гарячого харчування для малозабезпечених.

«Організовано мобільні бригади швидкого реагування, в яких медики і волонтери шпиталю задіяні для консультування людей, які мають погане самопочуття, або є підозри на коронавірус, але які не уклали угоду з сімейним лікарем, зокрема, ті, хто був за кордоном. Ці бригади готові консультувати, приїжджати, і надавати допомогу», - йдеться у повідомленні.

Львів’ян, які хочуть скористатись новою послугою, просять телефонувати на гарячу лінію за телефоном: 0800 200 112. Послуга працюватиме в режимі робочого часу – з 9:00 до 18:00.

Нагадаємо, при центральних районних лікарнях створять спеціальні бригади медпрацівників, які робитимуть тести на коронавірус вдома.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах