Точно не в ціль: на подвір’я житлового будинку впав снаряд

Точно не в ціль: на подвір’я житлового будинку впав снаряд фото

Точно не в ціль: на подвір’я житлового будинку впав снаряд фото

Події
03 квiтня 2020 09:21

На Яворівському полігоні, що у 40 кілометрах від Львова, на подвір’я житлового будинку впав снаряд. Він влучив у подвір’я житлового будинку, розташованого неподалік навчального центру Академії сухопутних військ.

Про це VG Львів повідомили у Міністерстві оборони.

На Яворівському полігоні на подвір’я житлового будинку впав снаряд.  Фото Гал-інфо.На Яворівському полігоні на подвір’я житлового будинку впав снаряд. Фото Гал-інфо.

«2 квітня на подвір’я житлового будинку у приватному секторі одного з населених пунктів Яворівського району Львівської області впав снаряд. Боєприпас не розірвався. Жертв та постраждалих немає», — йдеться у повідомленні.

Обставини цієї події з’ясовують і Нацполіція, і військова служба правопорядку у Збройних силах України. Боєприпас вилучили і знешкодили.

Очевидці події повідомили Гал-інфо, що інцидент трапився у селі Верещиця.

У цей час на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ триває табірний збір для курсантів і слухачів видового навчального закладу. Там займаються студенти четвертого курсу видового військового вишу, зокрема вихованці факультету бойового застосування військ відточують свої навички в управлінні вогнем механізованого взводу в обороні вдень.

«Під час виконання цієї вправи курсанти повинні закріпити свої практичні навички у поданні команди на відкриття вогню для знищення противника, правильній подачі цілевказання, а також у вмінні стежити за розходом боєприпасів», — повідомляють в Академії сухопутних військ.

Курсанти тренуються у с. Старичі, що за кілька кілометрів від с. Верещиця.

Нагадаємо, у лісосмузі на Яворівському полігоні, що на Львівщині, знайшли тіла двох чоловіків. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах