У першу чергу: кого з львів'ян перевірятимуть на COVID-19

Перевірятимуть на COVID-19: усім львів'янам із ГРЗ будуть проводити ПЛР-тести фото

Перевірятимуть на COVID-19: усім львів'янам із ГРЗ будуть проводити ПЛР-тести фото

Події
06 квiтня 2020 15:57

У Львові всім хворим на гострі респіраторні захворювання або пневмонію робитимуть ПЛР-тести для діагностики коронавірусу. Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Ми зобов’язали управління охорони здоров’я Львівської міської ради забезпечити проведення ПЛР-тестування усім пацієнтам, які поступають до наших лікарень з діагнозом гострі респіраторні захворювання або пневмонія. А також обов’язково відбирати матеріал і скеровувати його до лабораторного центру у хворих з такими ж діагнозами, які перебувають на амбулаторному лікуванні вдома», — розповіла заступниця міського голови Львова Галина Слічна.

Як повідомляє tvoemisto.tv, Львівський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я щоденно до 09:00 ранку надаватиме міськраді результати проведених ПЛР-тестів. Всі лікарні міста теж надаватимуть інформацію про кількість людей із захворюванням ГРЗ і пневмонією.

Нагадаємо, у Львові вагітних жінок, які захворіли на коронавірусну інфекцію,  прийматимуть у першому міському пологовому будинку, що на Мечнікова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах