У Львові почали тестувати на коронавірус священників

У Львові почали тестувати на коронавірус священників фото

У Львові почали тестувати на коронавірус священників фото

Події
13 квiтня 2020 11:17

У Львові розпочали тестувати на коронавірус священників. Також експрес-тестами тестують медиків, працівників комунальних служб, соціальних служб та водіїв громадського транспорту.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Червонограді захворів на коронавірусну інфекцію священник УГКЦ. Діагноз підтвердили у Лабораторному центрі МОЗ. Церкву в парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України, де він служив, продезінфікували і закрили на карантин. У міськраді просять усіх, хто мав контакти із священнослужителями цього храму, самоізолюватись, а якщо з’явились симптоми – звернутись до сімейного лікаря. Цей випадок Covid-19 став першим у Червонограді.

Зазначимо, що цьогоріч більшість Великодніх богослужінь проведуть в режимі онлайн, а паску доведеться освячувати самостійно. Українська греко-католицька церква дозволила своїм вірянам не сповідатись і не причащатись, а також не брати участі у недільних та святкових богослужіннях через загрозу поширення коронавірусу.

Станом на 9:00 понеділка, 13 квітня, в Україні 3102 лабораторно підтверджені випадки COVID-19. За добу зафіксовано 325 нових випадків. Станом на 8:00 13 квітня у Львівській області підтверджено 124 випадки інфікування коронавірусом. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах