13 – у важкому стані: у Львові виявлено нових хворих на коронавірус

13 – у важкому стані: у Львові виявлено нових хворих на коронавірус  фото

13 – у важкому стані: у Львові виявлено нових хворих на коронавірус фото

Події
19 квiтня 2020 09:39

У період з 23:00 суботи, 18 квітня, по 8:30 неділі, 19 квітня, у Львівській області у 245 пацієнтів встановлено позитивний результат тесту на коронавірус. З них 10 осіб померли, а 19 пацієнтів одужали.

Про це повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

13 – у важкому стані: у Львові виявлено нових хворих на коронавірус 13 – у важкому стані: у Львові виявлено нових хворих на коронавірус

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 89 осіб.

«На самоізоляції знаходяться 867 осіб. За увесь час виписано – 200 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості. У 13 пацієнтів стан важкий. Немає пацієнтів на апараті штучної вентиляції легенів», – розповіла Тімко.

За її словами, протягом вже згаданого часу в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася 13 осіб. Це пацієнти з міста Львів та Пустомитівського району.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів про ймовірність послаблення карантину після 24 квітня, за умови, що ситуація із захворюванням на корона вірус в країні не буде суттєво погіршуватись. На його думку, обмеження, які нині діють в Україні, не є жорсткими.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах