Пострижешся нарешті: Андрій Садовий розповів про послаблення карантину у Львові

Пострижешся нарешті: Андрій Садовий розповів про послаблення карантину у Львові фото

Пострижешся нарешті: Андрій Садовий розповів про послаблення карантину у Львові фото

Події
04 травня 2020 10:38

З 12 травня у Львові можуть розпочати послаблення карантинних умов.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у ранковому ефірі радіо «Люкс FM», навіть при послабленні карантину люди повинні чітко дотримуватись правил соціального дистанціювання й надалі використовувати маски та дезінфектори.

«Так виглядає, що з 12 травня вже будуть певні послаблення. Вчора говорив з Прем’єр-міністром — вони готують відповідні рішення. Ми ще минулої середи скерували звернення до Уряду, де чітко запропонували нашу позицію. Треба відкривати магазини — маю на увазі промислову групу, перукарні тощо, тобто має бути здоровий глузд», - сказав Андрій Садовий.

Також мер міста навів у приклад країну-сусіда – Польщу, де схожа ситуація з пандемією, проте вони вже готові відкривати дитячі садочки і розсилають батькам відповідні правила.

«Тому потрохи будемо повертатися до нормального життя. Але ті ж маски, рукавиці — це вже буде атрибут до кінця цього року. Тому що ця пандемія буде з нами і до кінця цього року і, думаю, в наступному році», — прокоментував Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові відкрили продовольчі ринки. Проте, мерія наголошує, вони можуть працювати лише відповідно до чітко визначених норм та протоколу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах