Кривава риболовля: на Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян

На Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон Геращенко

На Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон Геращенко

Події
22 травня 2020 10:46

Сьогодні вночі, 22 травня, на Житомирщині сталась кривава трагедія - орендар ставка застрелив сімох киян, які хотіли порибалити.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

На березі ставка, що неподалік від села Новоселиця Попільнянського району, відпочивала компанія киян, які не одноразово приїздили сюди на риболовлю. За інформацією слідства, загалом було дев'ятеро чоловік, враховуючи 58-річного орендаря ставка.

Компанія за столом розпивала алкогольні напої. Згодом шестеро відпочивальників пішли до сараю, аби поспати. А ще двоє залишись випивати з орендарем ставка.

Кривавій розправі передувало гучне застілля. Фото: Антон Геращенко.Кривавій розправі передувало гучне застілля. Фото: Антон Геращенко.

«Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належної йому гладкоствольної мисливської рушниці марки" ІЖ. Спочатку він вбив двох, що залишились з ним. Після цього почав розстрілювати шістьох, які спали», - повідомив Антон Геращенко.

Один з відпочивальників, почувши постріли, побіг через ліс в село і викликав поліцію. Та орендар ставка встиг забрати життя сімох киян. 

Одна з жертв орендаря. Фото: detective-info.com.ua.Одна з жертв орендаря. Фото: detective-info.com.ua.

Один з відпочиваючих, почувши вистріли, побіг через ліс в село і викликав поліцію. Та орендар ставка встиг забрати життя сімох киян. 

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві сімох людей, затримали, він перебуває під вартою. Орендаря скерують на судову психіатричну експертизу. Рушницю вилучили.

«Думаю, що суд не матиме іншого рішення, як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох», - додав Геращенко.

На Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон ГеращенкоНа Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон Геращенко

На Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон ГеращенкоНа Житомирщині орендар ставка застрелив сімох киян. Фото: Антон Геращенко

Одного з чоловіків застрелили вже біля автомобіля. Фото: detective-info.com.ua.Одного з чоловіків застрелили вже біля автомобіля. Фото: detective-info.com.ua.

Як пише Детектив-Іnfo, серед загиблих є військовослужбовці Національної гвардії України. Йдеться про бійців батальйону ім. Сергія Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько "Мальок"/"Бородатий"), приписаного до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів з позивними "Фін" та "Скандер" (він же "Український татарин"), а також київського волонтера Романа Ханенка "Гець") та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса.

Попередньо встановлено, що в процесі конфлікту їх розстріляв 58-річний власник місцевої водойми Анатолій Захаренко, якого в жовтні 2015 року притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Нагадаємо, 11 травня в одному з сіл Львівщини сталось вбивство – в Миколаївському районі чоловік застрелив свого сусіда з саморобної зброї та втік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах